Sorten-icon Variety finder

Quality :


Usage :

Show varieties
Brochures
Mais Gids 2024
Sortiment Catalogue 2022/2023
HySeed Hybrid Wheat
HySeed Hybrid Rye
Oats - breaking new ground
all catalogues

Hybride tarwe heeft veel voordelen

In Nieuwe OOGST van 20 oktober 2018 stond een verslag van de ervaringen van Nederlandse telers met het hybride tarwe ras HYKING. Wanneer U dit artikel wilt ontvangen kunt U dat aanvragen via benelux@saaten-union.com.

In dit artikel is te lezen hoe telers positief verrast zijn door de sterke eigenschappen van hybride tarwe en dat in het bijzonder in de droge, warme zomer van 2018.

De rassen HYKING en HYPOCAMP hebben het afgelopen jaar succesvol in Nederland in praktijktesten meegelopen.

HYKING is in 2017 opgenomen op de Belgische Rassenlijst en HYPOCAMP in 2018.

Hybrid tarwe HYKING
Hybrid tarwe HYKING

HYKING is een halfvroege vultarwe met een goede stevigheid en goede ziekteresistentie op Gele Roest, Bruine Roest, Septoria en Meeldauw. HYKING is in 2017 opgenomen op de Belgische Rassenlijst.

HYPOCAMP is een nieuw halfvroege vultarwe met een topopbrengst. Opgenomen op de Belgische Rassenlijst 2018 met de hoogste opbrengst (112 – relatief). Goede ziekteresistentie op Gele Roest, Bruine Roest, Aar- en Bladvlekkenziekte. Goede stevigheid.

Informeer bij uw zaaizaadleverancier naar hybride tarwe voor op uw bedrijf.We use cookies on this website. By browsing this website, you agree to our use of cookies. Privacy Policy.